Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Igangværende projekter

Mange byggerier skyder op i Billund og flere er i fuld gang med at blive projekteret og vil skyde i vejret indenfor den nærmeste fremtid. • Teddy Bear Art Museum

  Bamsemuseum, butik og café og stor fin parklignende have. Haven er en grøn oase, midt i Billund, åben for publikum, i museets åbningstid.

  Læs mere om Teddy Bear Art Museum her 

 • LEGO Campus

  LEGO Campus vil blive LEGO-koncernens nye domicil med plads til op til 2.000 medarbejdere når byggeriet står helt klar. Det store bygningskompleks vil være omgivet af et parkområde, som bliver offentlig tilgængeligt.

 • Parkeringshus på Højmarksvej

  Nyt parkeringshus med 1850 parkeringspladser til LEGO System A/S.

 • LEGOLAND® Slotshotel

  LEGOLAND Slotshotel er et nyt tematiseret hotel med 142 værelser og tilhørende restaurant fordelt på to bygninger. Den primære målgruppe er børnefamilier. Fra hotellet er der direkte forbindelse til LEGOLAND.

  Se mere om LEGOLAND Slotshotel her

 • Butikstorvet

  Etablering af butikker, erhvervslejemål i form af kontorer samt boliger på de øverste etager.  

 • Udviklingsprojekt på Ole Kirksvej

  Udviklingsprojekt af boliger og butik/erhverv. 

 • Billund terrasser / Byens Plads

  Projektudvikling af boliger og butik/erhverv på Byens Plads. 

 • Sandskulpturpark

  I forbindelse med et nyt Espresso House opføres i foråret 2018 en udendørs sandskulpturpark. Parken byder på oplevelser for hele familien, hvor internationale kunstnere har skabt en variation af sandskulpturer i form af vilde dyr. Et mindre stisystem er etableret langs sandskulpturparken.

  Gå på opdagelse i Lalandias Sandskulpturpark

 • Billund Designer outlet

  Billund designer outlet vil blive det største outlet center i Skandinavien med ca. 100 butikker samt restauranter og caféer.  

 • Ankelbo

  65 nye 1- og 2-plans rækkehuse beliggende Bolden og Hinkestenen. Området er bundet sammen af et omfattende stisystem og med store centrale fællesarealer. 

 • Multihus, Billund Lufthavn

  Udvidelse af passagerterminalen. Multihuset skal være med til at sikre den fremtidige passagerkapacitet i terminalen. 

 • Åbning af Billund bæk

  I sommeren 2017 blev den første etape af fritlægningen af Billund Bæk realiseret. Etape 2 for åbning af den resterende del af bækken mellem pladserne ved LEGO HOUSE og Hans Jensensvej går i gang i løbet af 2018. Fritlægningen af bækken indgår som en del af byudviklingen og realiseringen af Butikstorvet. 

 • Boliger på Vejlevej

  Nyt offentligt/privat byggeri af boliger på Vejlevej

  De tre parter, KIRKBI, Billund Boligforening (Bovia) og Billund Kommune, som er gået sammen om at opføre et fælles byggeri på Vejlevej/Hans Jensens Vej i Billund Centrum, har nu indgået en samarbejdsaftale. Det betyder, at parterne har en aftale om, hvordan opførelsen og driften af byggeriet skal foregå.

  Byggeriet kombinerer flere bolig- og ejerformer og skaber mulighed for at generationer kan mødes på tværs i et fælles byggeri i hjertet af Billund.

  Planen er at der i alt skal bygges ca. 6.300 kvadratmeter fordelt på 10 nye demensboliger med forbindelse til Billund Plejecenter. Hertil 20-30 almene boliger og ca. 25 ejerboliger.

  Tid: Byggeriet forventes at være færdig senest 2021