Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Åbent hus om status på byudviklingen i Billund

Arbejdet med realiseringen af Billund Byvision rækker langt ind i fremtiden, men har allerede sat sine tydelige tegn på byen. Onsdag den 5. februar 2020 var der derfor igen statusmøde, hvor alle interesserede var inviteret til en status på byudviklingen i Billund. Her deltog også de private aktører, som har hjulpet Billund Kommune med at udfolde projektet.

Arbejdet med Billunds udvikling er i fuld gang, hvor der er bygget alt lige fra LEGO House, flere parkeringshuse, boliger af forskellige karakter og højder og ikke mindst byrummet, med åbningen af Billund Bæk. Arbejdet i Billund er dog langtfra færdigt, og onsdag aften den 5. februar havde kommunen derfor inviteret til statusmøde. Omkring 400 borgere deltog i arrangementet, hvor også private aktører præsenterede nogle af de projekter, som enten er igangsat eller på tegnebrættet.

”At så mange aktører fra kommunen bakker op og gladelig deler deres idéer, tanker og visioner for Billunds fremtid er den primære grund til, at aftenens arrangement om Billunds udvikling kan blive en succes. Derfor skal der fra Kommunes side lyde en stor tak,” siger områdechef for By og Plan, Karen Margrethe Høj Madsen.

Se videoen og Karen Margrethes oplæg og hør om nogle af de projekter, som blev præsenteret på borgermødet. Du kan finde yderligere information omkring Billunds udvikling på resten af hjemmesiden.

 Rammer, fakta og status v. Karen Margrethe Høj Madsen