Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Byudvikling på skoleskemaet

Elever fra P5 på den Internationale skole i Billund har præsenteret deres bud på byudvikling i Billund

Billund Kommunes Planafdelingen har været så heldige at deltage som en del af ISB projektforløb om byudvikling. Projektforløbet var for ISB's P5 elever. 

Planafdelingen introducerede eleverne til de lag og strukturer som man skal forholde sig til når man planlægger en by. Byens strukturer består af grønne områder, vand, trafik, mødesteder, bygninger og beboelse, hvilket alt sammen er vigtigt når man udvikler en by. 

Eleverne blev også introduceret til planlægningen i Billund by og præsenteret for generelle informationer omkring Billund, som eksempelvis hvor mange forskellige nationaliteter der bor i Billund.  

Efterfølgende var kommunens planlæggere på besøg på ISB, hvor eleverne præsenterede deres bud nye aktiviteter og byrum i Billund. Børnene havde fået til opgave at skabe et byrum i Billund by ud fra et bestemt tema. De enkelte grupper har arbejdet med temaerne: Ældre, turisme, voksne uden børn, unge familier, arbejdende voksne og teenagere! Derudover skulle børnene også selv vælge en placering i Billund.

Planlæggerne var meget begejstrede for børnenes forlag og ideer og det var spændende at høre elevernes tanker omkring byudvikling i Billund.

Vi er meget glade for samarbejdet med ISB og for at de har sat byudvikling på skoleskemaet!