Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Byudviklingsmesse

Det går hurtigt med udviklingen af Billund. Centrum har de seneste år gennemgået en gennemgribende transformation og Billund Kommune og samarbejdspartnere afholdte derfor byudviklingsmesse i Billund Centret d. 15. marts 2022

Havde du ikke mulighed for at deltage den 15. marts, eller fik du ikke hørt oplæggene, så har du mulighed for at se eller gense dem her:

Se oplæggene fra messen her

Med over 550 tilmeldte og besøgende der oversteg dette antal, var den tredje opfølgning på realiseringen af Billund Byvision endnu et velbesøgt arrangement. 

Som borgmester Stephanie Storbank sagde i sin tale, da hun bød velkommen til byudviklingsmessen, så går Billunds udvikling stærkt.

 

Man skal bare kigge lige over på den anden side af Hans Jensensvej for at se et tydeligt eksempel på, at udviklingen går stærkt. Den sydlige del af Billund Butikstorv er blevet færdiggjort, og det er en fornøjelse at se, hvad det har medført af liv og aktivitet i byen. Der er nu både borgere, medarbejdere og turister at finde i bymidten, og cafeer og restauranter fyldes om aftenen.

Udvikling af Billund som Børnenes Hovedstad er et samarbejde på tværs af kommune og private aktører og bygherrer. Det er dette samarbejde, der gør Billund Byvision til virkelighed. På byudviklingsmessen kunne besøgende få indblik i, hvad der er sket på området siden sidste møde for to år siden, den 5. februar 2020, og hvad der venter forude. 

Jeg synes, det er et rigtig godt eksempel på, hvordan visionen har skabt en fælles retning for, hvordan Billund skal udvikle sig, og jeg glæder mig over, at vi allerede nu kan se resultatet af, hvad god planlægning og fælles indsatser kan gøre for en by.

Billund Kommune havde også en stand på dagen, og du kan i denne avis læse om hvilke aktuelle projekter kommunen har gang i.


Byudviklingsmesse