Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Faciliteter langs Playline

Playline udvikles løbende og over tid, og der vil derfor løbende komme nye midlertidige og permanente faciliteter langs ruten. Men allerede nu er der er mange oplevelser, når man går en tur langs Playline. Se hvilke faciliteter der allerede er, og hvilke der forventes at komme indenfor den nærmeste fremtid herunder. • Playlines nye Mikado-skilte

  I de kommende dage graver og banker kommunens driftsfolk, når de som led i synliggørelsen af Playlines visuelle identitet opsætter rutens nye skilte. 

  Konceptet bag Playlines nye skilte bygger på beacons - ’fyrtårne’ -, hvor skiltene fungerer som vejvisere, man kan se fra sted til sted. Akkurat ligesom fyrtårne traditionelt set har fungeret som ledestjerner for havets folk og kirketårne som advarselssystemer byer imellem. Med deres udformning og påførte farvefolie leder skiltene også tankerne hen på det sjove og krævende spil Mikado, der udfordrer både hjerne og motorik i legen med andre.

  Læs mere her.

 • Playlines visuelle identitet

  Designet af Playlines visuelle identitet og markeringen af ruten er nu færdigt og vil blive sat op i det tidlige forår 2020.

  Designet er inspireret af det populære pindespil, Mikado. Skiltene langs Playline er derfor udformet som 5 pinde, der viser vej til Billunds store attraktioner og destinationer.

  Se mere her.

 • Skulpturparken

  Playline går gennem Skulpturparken ad en 1,3 km lang Skulptursti, der ligger i et naturskønt område i midten af Billund.

  Skulpturstien er drevet af Skulpturparken Billund, en arbejdsgruppe der står for at sikre indkøb af nye kunstværker og at sikre aktiviteter omkring SKULPTURPARK Billund samt vedligeholdelse af de allerede indkøbte. 
  Arbejdsgruppen støttes af og refererer til Billund Kommune.

  Læs mere om Skulpturpark Billund og Skulpturstien her.

 • Billund Centret

  Billund Centret er en gave givet til byens borgere fra familien Kirk Christiansen og Ole Kirks Fond i 1973. 

  Billund Centret er et kulturkompleks, der fungerer som samlingssted for børn og voksne, unge som gamle og et rigt foreningsliv gør flittigt brug af lokaliteterne. Centret indeholder blandt andet Billund Bibliotek, turistinformation, Cafe Bonita, udstillinger og meget mere. 

  Læs mere her

 • Centrum

  I løbet af de næste år udvikles et nyt centrum i Billund kaldet Butikstorvet med opstartet i 2018. I udviklingen af det nye butikstorv sigtes der mod, at skabe et tæt bymiljø med en blanding af byfunktioner, der skal danne grundlag for et aktivt byliv og et varieret handelsliv. For at skabe dette, vil der blive etableret butikker og erhvervslejemål i form af kontorer samt boliger på de øverste etager. Fritlægningen af Billund Bæk vil indgå som en del af realiseringen af Butikstorvet. 

 • Børnenes Hovedstad Office

  Børnenes Hovedstad er et samarbejde mellem Billund Kommune og LEGO Fonden. Visionen for Børnenes Hovedstad er:
  "Billund er Børnenes Hovedstad! Her lærer børn gennem leg og er skabende verdensborgere."

  Børnenes Hovedstad Office arbejder på at udbrede visionen med fokus på at skabe en by i børnehøjde genne leg, læring og kreativitet samt playful innovation. 

  Læs mere om Børnenes Hovedstad og deres projekter 

 • LEGO House

  LEGO House blev indviet den 28. september 2017. LEGO House er et 12.000 m2 stort bygningsværk og oplevelseshus i Billund fyldt med legoklodser.
  Det er tegnet af Bjarke Ingels Group. Her kan både børn og voksne udforske de uendelige muligheder for leg og læring med LEGO klodsen.

  Find meget mere omkring LEGO House her

 • Teddy Bear Art Museum

  Bamsemuseum, butik og café og stor fin parklignende have. Haven er en grøn oase, midt i Billund, åben for publikum, i museets åbningstid.

  Læs mere om Teddy Bear Art Museum her

 • LEGO Campus

  LEGO Campus vil blive LEGO-koncernens nye domicil med plads til op til 2.000 medarbejdere når byggeriet står helt klar. Det store bygningskompleks vil være omgivet af et parkområde, som bliver offentlig tilgængeligt.

 • Billund Bad

  Billund Bad er et moderne bad for hele familien, udstyret med svømmebassiner, en vild rutsjebane, et lækkert Wellness Center og et cafeteria.

  Læs mere om Billund Bad her

 • Hotel LEGOLAND®

  Hotel LEGOLAND er et familiehotel placeret i tilknytning til LEGOLAND. Hotellet er grundlagt i 1968 i forbindelse med åbningen af LEGOLAND.

  Læs mere om Hotel LEGOLAND her

 • LEGOLAND®

  LEGOLAND er en forlystelsespark med fokus på LEGO og Legoklodser. Parken åbnede i Billund i 1968 som den første Legoland-park. Parken indeholder massere af forlystelser og aktiviteter med action, fart og sjov for hele familien.  

  Læs mere om LEGOLAND 

 • LEGOLAND® Slotshotel

  LEGOLAND Slotshotel er et nyt tematiseret hotel med 142 værelser og tilhørende restaurant fordelt på to bygninger. Den primære målgruppe er børnefamilier. Fra hotellet er der direkte forbindelse til LEGOLAND.

  Se mere om LEGOLAND Slotshotel her

 • Sandskulpturparken

  I forbindelse med et nyt Espresso House opføres i foråret 2018 en udendørs sandskulpturpark. Parken byder på oplevelser for hele familien, hvor internationale kunstnere har skabt en variation af sandskulpturer i form af vilde dyr. Et mindre stisystem er etableret langs sandskulpturparken.

  Gå på opdagelse i Lalandias Sandskulpturpark

 • Lalandia

  Lalandia et ferie- og oplevelsescenter med mange forskellige aktiviteter for børn og voksne, både indendørs og ude.

  Læs mere om Lalandia i Billund