Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Frirum

Frirum er et midlertidigt mødested som over de næste par år vil blive udbygget med nye faciliteter, aktiviteter og kreationer.

 

Stedet er et samarbejde mellem Playline, Billund Kommune og By i Børnehøjde, Coc Playful Minds, men vi håber på mange flere samarbejdspartnere, for tanken er at stedet udbygges over tid afhængig af dig som bruger og dine ønsker, behov og idéer. Der vil være mulighed for, at alle jer der har lyst, kan være med til at forme stedet, og bidrage med det, I synes er nødvendige for et velfungerende mødested.

Frirum er nemlig tænkt som et sted, som eksempelvis skolerne kan benytte til undervisning eller som ”udstillingsrum” for projekter. Et sted hvor børn og unge kan designe og bygge møbler i samarbejde med CoC Playful Minds eller elever fra FGU Trekanten Billund. Et sted hvor biblioteket kan rykke ud, når solen skinner, og hvor Billund Kulturskole kan afholde koncerter og lave tegneundervisning. Et sted hvor ældre fra Billund Plejecenter kan drikke kaffe og observere byggepladsen på den anden side af vejen. Et sted man kan mødes spontant og bare ”hænge ud”. – Kort sagt: kun fantasien sætter grænser for, hvordan du vil anvende Frirum!

Så tag godt imod og pas godt på vores alles nye Frirum!