Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Aktiviteter på Playline

Billund Kommune har sat gang i en række initiativer for at udbrede kendskabet til Playline og formidle den udviklingsproces der er igang. Vi vil rigtig gerne have jeres input med, og opfordrer alle til at deltage i de kommende aktiviteter. Så kom og vær med til at sætte dit præg på ruten! Se mere herunder. • Informationsskilte: Bliv klogere på Playline og Billund

  Umiddelbart op til industriferien 2018 er der ved seks af de orange Playline-skilteskove blevet opsat udskiftelige informationsskilte.

  Stopper du op ved skiltene og tager dig tid til at læse den korte tekst, så kan du får mere viden om både Playline og Billund, herunder nogle af de ting som kendetegner byen.

  Du finder de seks informationsskilte ved de orange Playline-skilteskove, som er opstillet ved:

  - LEGO House
  - Billund Centret / Skulpturstien (ud mod Hans Jensensvej)
  - Åstvej / Hans Jensensvej
  - Normarksvej / Åstvej
  - Skulpturstien (ud mod Normarksvej - lige over for indkørslen til Lalandia)
  - Midt på Skulpturstien

  Skiltene er lavet, så de løbende kan udskiftes, når der er nyt at fortælle i forhold til Playline, og de aktiviteter og faciliteter der henover tid vil opstå langs ruten.

  Skiltene er skrevet på både dansk og engelsk, så både fastboende, besøgende og turister af flere nationaliteter kan få glæde heraf.

 • Family Run på Playline

  Året Family Run er blevet afholdt og med 60 frivillige og over 200 deltagere på en strålende solskinsdag, kan vi godt kalde løbet en succes. Løberne blev udover et væld af farver, udfordret med halmballer, bildæk og limbostænger. 

  Se billeder fra løbet her

  Se video fra løbet her

 • Inno-camp SDU 2019

  Studerende fra SDU besøgte Billunds Playline og fik til opgave at komme med bud på:

  A) Hvordan bliver Playline det naturlige valg for borgere og turister, så de sikres 30 minutters sjov bevægelse og fysisk aktivitet med moderat til høj intensitet eller, ”Hvordan får jeg min daglige dosis Playline”?


  B) Hvilke initiativer kan være med til at sammenbinde de forskellige institutioner bedre så Billund nærmere tænkes som et sammenhængende resort for både borger, pendlere og turister?

  Inno-campen resulterede i flere gode ideer til Playlines udvikling.

 • Designskolen Kolding og Playline

  I oktober 2018 fik Playline besøg af to studerende, Kayla og Maria, fra Designskolen Kolding. Som en del af deres uddannelse, fik pigerne til opgave at facilitere en arbejdsproces for det kommunale Playline team, der fokuserede på kommunikation af og om Playline.
  Playline teamet blev udsat for mange af de studerendes kreative og legende procesmetoder, til at konkretisere og præcisere projektet. Dette resulterede i mange gode diskussioner og en ny forståelse af hvordan leg og læring kan bruges i projekter.

  Processen resulterede blandt andet i måldefinitioner for Playline:

  Det kortsigtede mål for Playline er at etablere en stiforbindelse, der forbinder turistområderne med byens centrum.

  På lang sigt er målet at gøre Playline ikonisk så det bliver Billunds pulsåre: En forbindelse med værdi i sig selv.

 • ISB og Playline

  Den Internationale Skole i Billund har i flere omgange arbejdet med forskellige opgaver i forbindelse med Playline. De ældre klasser har blandt andet arbejdet med hvordan Playline kan blive digital, og kommet med ideer og input til, hvordan ruten kan blive mere attraktiv for unge mennesker i Billund.

 • Liv på Playline...?

  I sommeren 2018 blev der foretaget en registrering af liv, aktivitet og flow på Playline. Hvem færdes her, hvorfor og hvorhen? Hvor er de spændende steder og hvor er de missing links? Registreringerne blev fortaget på hele ruten og udvalgte knudepunkter blev observeret yderligere. 
  Rapporten der blev udarbejdet i den forbindelse vil blive brugt i det videre arbejde med udviklingen af Playline, blandt andet i forbindelse med information og skiltning langs ruten.

   

 • 1 km intervalløb på Åstvej

  Den en kilometer lange Åstvej er nu blevet en officiel intervalløberute

  For hver 100 meter er placeret en dekoreret Playlinepæl, der viser hvor langt man er nået. Det er Billund Skolens 8. klasser der har dekoreret de nu farvestålende pæle i forbindelse med et aktivitetsløb på Playline, hvor de ud over det kreative input blev udfordret til at lave slogans til Playline, finde deres ynglingsted i Skulpturparken og komme med idéer og forslag til, hvad der kan ruten mere interessant for netop dem. 

  Aktivitetsløbet er er en del af de mange walk&talks, der bliver afholdt på Playline, hvor byens forskellige målgrupper bliver spurgt ind til, hvordan Playline kan gøres interessant og attraktiv for dem. 

  Markeringen af Åstvej er et ønske fra løbeklubben, der opstod på en tidligere walk&talk. Så nu er der ingen undskyldninger for ikke at få pulsen på langs Åstvej! 

 • Walk & talks på Playline

  Billund Kommune afholder i maj og juni en række walk & talks for foreninger, institutioner samt børn, unge og ældre borgere i Billund, hvor der sættes fokus på projekter og aktiviteter langs Playline. Undervejs på turen drøftes forskellige temaer, og deltagerne får mulighed for at komme med deres input og præge retningen for udviklingen af Playline. 

  Læs mere om de forskellige walk & talks her

 • Følg de orange pile

  Playline synliggøres nu i form af en række orange pile, der sættes op langs hele ruten og som skilter til de mange spændende attraktioner i Billund. Det bliver nu muligt for både turister og andre knap så stedkendte i Billund at finde rundt og færdes mellem centrum og de store turistattraktioner til fods. Skiltene angiver også hvor langt der er mellem destinationerne, og der er faktisk ikke så langt mellem oplevelserne. 

  Skiltene sættes op i medio maj som del at et pilotprojekt, der tester behovet for skiltning mellem forskellige destinationer og placering af skiltene. Skiltningen forventes at blive stående cirka et års tid, hvorefter der vil blive etableret en mere permanent skiltning og visualisering af Playline. 

 • Playline Family Run

  Lørdag 25. august 2018 løber dette års Family Run af stablen. Kom og vær med til at sætte farve på Playline, når den til august danner rammen om det festlige løb. Alle kan deltage – store som små – familie eller ej, du må også meget gerne tage dine venner, kollegaer og naboer med.

  Du skal blot have LYST til at deltage i et familieløb og MOD på, at det hvide tøj du starter i, er langt mere farverigt, når du løber over målstregen ved Billund Centret.

  Før løbet er der forskellige sjove aktiviteter med fokus på farver, og efter løbet kan du finde madkurven frem og hygge med din familie og venner på græsset bag Billund Centret.

  Initiativet til Family Run på Playline kommer fra Sundhedsstaben i Billund Kommune – og sammen med de mange frivillige fra løbeklubben og halløj i hallen – idræt på tværs, kan løbet blive en realitet.

  Vi glæder os til at se en hel masse farveglade deltagere den 25. august 2018, når startskuddet lyder ved LEGO House.

  Umiddelbart efter sommerferien kan du læse meget mere om løbet på OplevBillund.dk

  *Playline er stisystemet der forbinder turistattraktionerne i øst med bymidten i vest. Ruten er knap 4 km.