Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Walk & Talk langs Playline

Billund Kommune har efterhånden været på adskillige gåture langs Playline, og undervejs i dette forløb er ruten blevet revideret, der er kommet vejvisning og små visuelle indslag undervejs på ruten, som de forskellige deltagere har været med til at implementere. Derudover er der blevet sat fokus på hvilke aktiviteter og faciliteter der bliver efterspurgt af byens borgere, og hvad der kan gøre Playline interessant for dem.

Brugerinddragelse

Brugerinddragelse og input fra byens borgere er rigtig vigtigt i forbindelse med et udviklingsprojekt som Playline. Det er med til at skabe kendskab, ejerskab og fælles dialog om de initiativer der bliver sat i gang fra både kommunal og privat hånd. Derudover gør det arbejdet med at udvælge og igangsætte de helt rigtige processer og projekter noget nemmere, når man ved mere om, hvad brugere og kommende brugere af området ønsker sig. 

Eftersom Playline er en forbindelserute mellem byens forskellige attraktioner, har det været oplagt at lave walk & talk ture langs Playline. Det har betydet at projektgruppen for Playline ved Billund Kommune har været på mange gåture med forskellige interessenter langs Skulpturstien og Åstvej, som udgør de store dele af Playline. 

De deltagende i walk&talks har indtil videre været: 

  • Sund By Netværket
  • Løbeklubben
  • Boinstitutionerne; Aktivitet og Arbejde 
  • Behandlingsskolerne Billund
  • Børnehavegruppen Træstubben
  • Børnehavegruppen Hoppelopperne
  • Kultur- og Ungdomsskolen
  • Plejecentret og Ældrerådet
  • Familier i Billund (kommende)

 

Aktivitetsløb med Billund Skolen

Billund Skolens 8. klasser har været på et aktivitetsløb på Playline, hvor de blandt andet skulle opmåle og dekorere 100 meter markeringer til Åstvej, som nu står klar som en intervalløberute på 1 km. Derudover skulle de udpege deres ynglingssted i Skulpturparken, komme med slogans til Playline, og diskutere hvilke aktiviteter og faciliteter de manglede i byen. Det kom der rigtig mange gode og spændende dialoger og input ud af. 

Se filmen om dagen her

 

Designforløb på den Internationale Skole

Den Internationale Skoles 5. klasse har arbejdet med Playline i et designforløb. Her har eleverne fået frie hænder til at komme med ideer til Playline. Det er der kommet mange spændende og interessante plancher ud af.