Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Kom med input til trafikafvikling ved Kastenjerundkørslen

Næsten 200 borgere var tirsdag den 25. september samlet i Billund Centret til borgermøde om trafiksikkerheden omkring Kastanjerundkørsel. Tre mulige løsninger blev præsenteret og de næste 14 dage kan alle komme med forslag og ideer

Trafiksikkerheden omkring Kastenjerundkørslen i  Billund Centrum skal forbedres, og tirsdag den 25. september holdt Billund Kommune borgermøde i Billund Centret, hvor omkring 200 fremmødte blev præsenteret for tre mulige løsninger for trafikafviklingen i fremtiden.

De tre løsninger der blev præsenteret af rådgiver Kresten Madsen fra Cowi: 

  • Ombygning af rundkørsel til et lysreguleret kryds
  • Ombygning og forbedring af rundkørslen
  • Muligheden for at etablere stibro over Grindstedvej. 

De tre løsninger blev præsenteret med fordele og ulemper på fem parametre, ligesom rådgiveren fortalte om andre mulige løsninger, der er opgivet igen af forskellige årsager.  

Se præsentation her

 

Efter præsentation kunne de fremmødte gå i direkte dialog med politikere og forvaltningen ved stande, og aflevere deres input til løsninger, og der kom omkring 70 forslag som også omhandlede trafikudfordringer andre steder i byen.

Se de forslag og bemærkninger der kom på Borgermødet 

 

Man kan stadig komme med input til afviklingen af trafikken omkring Kastanjerundkørslen. Forslag kan i perioden frem til den 10. oktober sendes til trafiksikkerhed@billund.dk. Forslag og kommentarer offentliggøres efter 10. oktober.   

Send forslag eller kommentarer