Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Byudvikling i Grindsted

Grindsted står lige nu overfor en spændende udvikling. Der er fuld gang i bygge- og anlægsprojekter og et større udviklingsprojekt med udgangspunkt i Grindsted bymidte er i vente.

Grindsted er en gammel stationsby med en historisk bymidte med en karakteristisk stjerneformet gadestruktur og historiske bygninger i centrum. Ikke langt fra bymidten finder man campusområdet, der indeholder en variation af uddannelser. Det naturskønne Engstrøg skærer igennem bymidten og campus. Engstrøget er et smukt naturområde med gode aktivitetsmuligheder og storslået natur. Det er et oplagt grønt udflugtsmål for alle byens borgere lige uden for døren, der blandt andet leder ud til et udviklingsområde. Her er der også ambitiøse udviklingsplaner med Morsbøl Søpark og samlingen af alle kommunens museumsaktiviteter ved Karensminde.

Udvikling af Grindsted bymidte 

Grindsted står lige nu overfor en spændende udvikling. Der skal skabes en ny forståelse af hvad Grindsted skal være i fremtiden. Derfor skal der arbejdes mod at skabe en fælles vision for Grindsted, hvor eksperimenter og samskabelse skal danne udgangspunktet for en ny strategisk udviklingsplan for Grindsted.