Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Byudvikling i Grindsted

Grindsted står lige nu overfor en spændende udvikling. Et større udviklingsprojekt med udgangspunkt i Grindsted bymidte er i fuld gang, samtidig med at der bliver bygget og anlagt rundt omkring i byen.

Grindsted er en gammel stationsby med en historisk bymidte med en karakteristisk stjerneformet gadestruktur og historiske bygninger i centrum. Ikke langt fra bymidten finder man campusområdet, der indeholder en variation af uddannelser. Det naturskønne Engstrøg skærer igennem bymidten og campus. Engstrøget er et smukt naturområde med gode aktivitetsmuligheder og storslået natur. Det er et oplagt grønt udflugtsmål for alle byens borgere lige uden for døren, der blandt andet leder ud til et udviklingsområde. Her er der også ambitiøse udviklingsplaner med Morsbøl Søpark og samlingen af alle kommunens museumsaktiviteter ved Karensminde.

Udvikling af Grindsted bymidte 

Udviklingen i Grindsted er et fælles anliggende for byens borgere, erhvervsdrivende og kommunen. Der er derfor blevet udarbejdet en fælles udviklingsstrategi i samarbejde med et Bymidteforum med deltagere fra både kommune, handelsliv, erhvervsliv og kultur- og uddannelsesinstitutioner. Det er ambitionen at fortsætte et samarbejde, så vi i fællesskab fortsat kan udvikle Grindsted med attraktive og inkluderende bymiljøer og med omtanke for og tilbud til alle.

Læs mere om udviklingsstrategien og alle dens afledte projekter herunder.