Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Aktiviteter

Som del af udviklingsstrategien Viljen til at handle, sættes der fokus på at tiltrække og afholde events og aktiviteter i bymidten, der er med til at skabe en mere levende, attraktiv og aktiv bymidte for byens borgere og besøgende.

Tanken er at aktiviteterne hver for sig og sammen understøtter udviklingsstrategiens tre spor, og er med til at gøre fællesskaberne, fortællingen og fysikken i Grindsted bymidte endnu stærkere. 

Der er i den forbindelse også oprettet af ny pulje, hvor initiativtagere kan søge om økonomisk støtte til forskellige aktiviteter og fysiske, midlertidige installationer i Grindsted bymidte.
Puljen henvender sig til enkeltpersoner, foreninger, institutioner, erhvervsdrivende og andre initiativtagere med gode idéer og et stærkt engagement i bymidten. Læs mere om puljen her.

Læs mere om de forskellige aktiviteter du kan deltage i herunder.

   • Grindsted City Beach Grand Slam turnering

    Kan du huske Grindsted City Beach i sommeren 2020, hvor en kæmpe sandkasse og en stor terrasse fyldte det meste af torvet? Her kunne store som små lave sandkager, og hænge ud i solen over en kop kaffe eller en fransk hotdog.
    I samme beach-stemning blev der afholdt Grindsted City Beach Grand Slam hvor Beach Volley spillere fra hele landet dystede midt på torvet. Ja, man behøver faktisk ikke en rigtig strand for at afholde Beach Volley turnering! Bare et ton sand, eller to.
    Grindsted City Beach og Grand Slam turneringen var en aktivitet der understøttede Viljen til at handle - udviklingsstrategien for Grindsted bymidte