Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Pilotprojekter

Som en del af udviklingen af Grindsted bymidte, er der afsat midler til pilotprojekter sideløbende med og som fortsætter efter udarbejdelsen af den langsigtede udviklingsstrategi for Grindsted. Pilotprojekterne eller eksperimenterne skal bidrage til at understøtte strategien.

Som en del af arbejdet frem mod udviklingsstrategien og efterfølgende i formidlingen og udmøntningen af strategien igangsættes der løbende pilotprojekter og eksperimenter, som hver for sig og sammen udgør forsøg og konkrete bud på, hvordan bymidten kan udvikle sig – og som kan bidrage og understøtte de tre spor i udviklingsstrategien. Pilotprojekter har også det selvstændige formål at skabe en synlig forandring nu og her. 

Der vil løbende igangsættes nye pilotprojekter i forbindelse med udviklingen af Grindsted bymidte.  • Folie på vinduerne - Det bedste ved Grindsted

  Hvad synes du er det bedste ved Grindsted?
  Det har en række borgere givet deres bud på, og det kan nu ses på butiksruderne i byen. Det er den lokale uddannelsesinstitution FGU Grindsted, har lavet den grafiske folie der nu pryder Borgergade 4 og de har ligeledes lavet et par julekort, der kan ligesom folien viser noget af det bedste ved Grindsted, og som kan hentes i byens butikker og Magion.

  Folien i vinduerne kan løbende udskiftes, så der kommer nye historier i bymidten.

 • Lys på træerne i Anlægget

  Oplev den nye belysning i træerne i Anlægget og nyd roen i naturen. Stemningsbelysning af træerne i Anlægget er et af udviklingsstrategiens pilotprojekter og det spiller sammen med den nye stibelysning, der ligeledes er implementeret i Anlægget. Projektet understøtter særligt Fysikken i byen og bidrager til at binde bymidten og Campus bedre sammen.

 • Fællesspisning på torvet skaber liv i byen

  Arrangement hvor der sættes grill op på det store torv samt borde og bænke, efter langbord-princippet. Her kan man komme og grille sin aftensmad, købe noget at drikke i caféerne eller købe sin mad i en af caféerne (samarbejde med caféerne) og spise på torvet. Med fokus på at skabe mere liv på torvet og samtidig styrke fællesskaberne i byen.

   

 • Oplev strandlivet midt i Grindsted Midtby

  For at understøtte handelslivet og skabe liv i midtbyen, samt som optakt til dette års DM i beachvolley, etableres Grindsted City Beach på Torvet. Her vil Grindsted Handelsstandsforening og Grindsted Petanqueklub sørge for flere aktiviteter til sommerens besøgende.

  Læs mere her.