Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Input til trafiksikkerheden i Billund Kommune

Du kan få indflydelse på trafiksikkerheden i Billund Kommune ved at give din mening til kende!

Trafiksikkerhedsplan 2020-2024 vil de næste 5 år sætte de overordnede rammer for, at man kan færdes mere sikkert og trygt på vejnettet i Billund Kommune. Uanset om du går, kører på cykel eller kører i bil så er Billund Kommune i en konstant forandring i disse år, og det kræver derfor en ekstra indsats at bløde såvel som hårde trafikanter sikres bedst muligt.

Vejene i Billund Kommune har dagligt rigtig mange brugere, som ligger inde med en masse vigtig information som kommunen bliver gjort bekendt med. Enten er der et eller flere steder hvor du føler dig usikker eller utryg, måske har du endog oplevet et ”nær-ved”-uheld eller direkte været involveret i et mindre uheld, der ikke er registreret af politiet. Det får vi ikke nødvendigvis noget at vide om.

Vi har derfor brug for, at I løbende giver os input til hvor, det enten føles usikkert eller utrygt på de offentlige veje og stier. Nogle gange ved vi ikke mere end hvad vi bliver fortalt!

 

Giv din mening til kende her

 

Følg med på den her side for løbende mere information. Dermed kan du hjælpe os til, at vi får mest mulig viden om hvor der kan være nogle udfordringer i trafikken i BIllund Kommune i dag så vi bedre kan gøre trafikken så sikker som muligt.